Actueel


Lees meer


Vacature Assistent Accountant

19 februari 2022
Wij zijn op zoek naar een assistent accountant die voor onze cliënten op zelfstandige wijze financiële administraties en jaarcijfers, jaarrekeningen, fiscale winstaangiften en aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting kan verzorgen.

Financieel administratief (secretarieel) medewerkster

19 februari 2022
Wij zijn op zoek naar een (junior) financieel administratief medewerker, die naast haar administratieve werk kan ondersteunen bij receptie- en secretariële werkzaamheden. Het betreft een veelzijdige functie waarbij je financiële administraties voor onze cliënten verwerkt, scan & herken administraties beheert en diverse ondersteunende werkzaamheden op accountantsgebied verricht.

Belastingdienst geeft eenmanszaken nieuw btw-identificatienummer

10 oktober 2019
Vanaf 10 oktober 2019 ontvangt de eerste groep mensen met een eenmanszaak van de Belastingdienst een nieuw btw-identificatienummer, het btw-id.

KOR 2020: aanvraag omzetgerelateerde vrijstelling omzetbelasting

29 augustus 2019
Met ingang van 1 januari 2020 vervalt de kleine ondernemersregeling in de btw en wordt deze opgevolgd door een omzetgerelateerde vrijstelling.

Nieuwe btw-nummers eenmanszaken en ZZP-ers

18 juni 2019
De btw-identificatienummers van eenmanszaken bevatten het BSN van de ondernemer. Daarom is hun privacy niet gewaarborgd, aldus de Autoriteit Persoonsgegevens.