Disclaimer


Timmer-Aalten heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom besteden wij alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op onze website. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website en de elektronische diensten die wij aanbieden.

Aan de informatie op onze website en alle aanverwante sites kunnen geen rechten worden ontleend. We kunnen niet garanderen dat de online diensten van Timmer-Aalten foutloos werken en continu toegankelijk zijn. We zijn niet aansprakelijk voor schade door onjuiste of onvolledige informatie vermeld op onze website of schade door storingen. Dit geldt ook voor andere door ons elektronisch aangeboden diensten. Ook aanvaarden we geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van gelinkte websites die niet door Timmer-Aalten worden onderhouden, zoals bijvoorbeeld websites waar Timmer-Aalten naar toe linkt, of websites die verwijzen naar Timmer-Aalten.

Informatie wijzigen
Timmer-Aalten behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te wijzigen. We geven geen garantie dat e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.