Vacature (ervaren) Assistent Accountant


Lees meer


Vacature (ervaren) Assistent Accountant

01 september 2023
Wij zijn op zoek naar een assistent accountant die voor onze cliënten op zelfstandige wijze financiële administraties en jaarcijfers, jaarrekeningen, fiscale winstaangiften en aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting kan verzorgen.

Functieomschrijving
Voor onze relatiebeheerders en adviseurs heb je een signaalfunctie. Je ondersteunt ze bij administratieve en fiscale werkzaamheden. Adviesonderwerpen en zaken waar kwaliteitsverbetering mogelijk is draag je actief aan.

Tijdens je administratieve werkzaamheden zorg je samen en in overleg met de cliënt voor een correcte en overzichtelijk vastgelegde financiële administratie.

Het betreft een functie voor 36 tot 40uur.

Functie-eisen
Een voltooide MBO Assistent-Accountant, MEAO BA of HEAO opleiding of een voltooide HAVO of VWO opleiding, met een vakkenpakket dat passend is voor de functie, dan wel in het bezit van een diploma (vergelijkbaar aan) Basiskennis Boekhouden.

Aantoonbare ervaring in het verwerken van financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van fiscale aangiften heeft de voorkeur.

Kennis van administratie en fiscaliteit is belangrijk. We verwachten dat je praktisch, efficiënt en met zelfvertrouwen werkt. Integriteit en teamgeest zijn een must.


Sollicitatie
Ben je in het bezit van de juiste kennis, vaardigheden en houding en lijkt een functie bij een servicegericht accountantskantoor als Timmer-Aalten je een mooie stap, mail ons dan je motivatie en CV.
Bij vragen over de vacature voor assistent accountant, kun je contact opnemen met de heer J. Timmer via info@timmer-aalten.nl  of telefonisch op (055) 577 28 00.