Financieel administratief (secretarieel) medewerkster


Lees meer


Financieel administratief (secretarieel) medewerkster

19 februari 2022
Wij zijn op zoek naar een (junior) financieel administratief medewerker, die naast haar administratieve werk kan ondersteunen bij receptie- en secretariële werkzaamheden. Het betreft een veelzijdige functie waarbij je financiële administraties voor onze cliënten verwerkt, scan & herken administraties beheert en diverse ondersteunende werkzaamheden op accountantsgebied verricht.

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een (junior) financieel administratief medewerker, die naast haar administratieve werk kan ondersteunen bij receptie- en secretariële werkzaamheden.
Het betreft een veelzijdige functie waarbij je financiële administraties voor onze cliënten verwerkt, scan & herken administraties beheert en diverse ondersteunende werkzaamheden op accountantsgebied verricht.
Je verzorgt financiële administraties en bent op kantoor een aanspreekpunt voor onze cliënten op het gebied van scan & herken software. Eventueel zorg je daarbij voor een klantvriendelijke ontvangst en doorverwijzing.
Het betreft een functie voor 24-40 uur (in overleg nader te bepalen).

Functie-eisen
Een voltooide opleiding op middelbaar niveau, zoals MBO administratief of secretarieel, dan wel MEAO BA eventueel aangevuld met een opleiding tot secretaresse.
Ervaring in het verwerken van financiële administraties van ondernemingen en het verzorgen van administratieve werkzaamheden heeft de voorkeur, maar ook met enthousiaste onlangs afgestudeerden gaan we graag in gesprek.
We verwachten dat je representatief bent en accuraat en klantgericht werkt. Een servicegerichte houding is een must.

Bedrijfsprofiel
Timmer-Aalten Accountant & Adviseurs is een professioneel en dynamisch accountantskantoor dat op een gedreven en betrokken wijze administratieve dienstverlening, fiscale dienstverlening, accountancy- en (belasting)adviesdienstverlening voor ondernemers, ondernemingen en particulieren verzorgt.
Samenwerken met cliënten en samenwerken met elkaar vinden we daarbij erg belangrijk. We bieden je een functie binnen een informeel team, waarbij voldoende ruimte is voor begeleiding, ontwikkeling en opleiding.

Sollicitatie
Ben je in het bezit van de juiste kennis en vaardigheden en ambieer je een functie bij een servicegericht accountantskantoor als Timmer-Aalten, mail ons dan je motivatie en CV.

Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met de heer J. Timmer via info@timmer-aalten.nl  of telefonisch op (055) 577 28 00 .