Vacature Payroll medewerker (loonspecialist)


Lees meer


Vacature Payroll medewerker (loonspecialist)

15 april 2021
Wij zoeken een top salarisadministrateur die loonadministraties en loonberekeningen verzorgt, loongegevens aanlevert aan diverse instanties en contact onderhoud met klanten over medewerkers en dienstverbanden, arbeidsvoorwaarden en fiscale en CAO aangelegenheden.

Functieomschrijving

Voor onze relatiebeheerders en adviseurs heb je een signaalfunctie. Je ondersteunt ze bij loonadministraties en fiscale advieswerkzaamheden.

Tijdens je werkzaamheden zorg je samen en in overleg met de cliënt voor een correcte loonadministratie en adviseer je jouw cliënten op het gebied lonen, arbeidsvoorwaarden en fiscale en CAO regelingen.

Het betreft een functie voor 16 tot 24uur.

Functie-eisen
Een voltooide MBO, MEAO BA of HEAO opleiding of een voltooide HAVO of VWO opleiding, met een vakkenpakket dat passend is voor de functie, dan wel in het bezit van een diploma (vergelijkbaar aan) praktijkdiploma loonadministratie.

Aantoonbare ervaring in het verwerken van loonadministraties en affiniteit met financiële administraties is van belang.

We verwachten dat je praktisch en efficiënt werkt en bereid bent om te ondersteunen bij financiële administraties.

Sollicitatie
Ben je in het bezit van de juiste kennis, vaardigheden en houding en lijkt een functie bij een servicegericht accountantskantoor als
Timmer-Aalten je een mooie stap, mail ons dan je motivatie en CV.

Bij vragen over de vacature voor Payroll medewerker, kun je contact opnemen met de heer J. Timmer via info@timmer-aalten.nl of telefonisch op (055) 577 28 00.